Springtime, springgtime, sspringtime,aktiverum, maraton, helsingborgs cityförening, tuvan stängsel, lopp, löpning, Helsingborg, SOLID, IFK Helsingborg, Friidrott, running store, runningstore, helsingborgs dagsblad, hälsingborg, springa, ramlösa, tågaborg, skåne, Sverige, Gantofta, HD, running, race, event, marathon

Allt fler företag deltar i Springtime och vi förstår dem. Lagtävlingen är en rolig aktivitet som knyter samman personal och kunder i en rolig friskvårdsaktivitet.

Utmana dig själv, kolleger och konkurrenter.

IFK Helsingborgs stadslopp Springtime genomförs för 38:e gången. Tävlingen äger rum 5 maj 2018 med start kl 15.00. Starten sker på Dunkers Plats och målgång på Stortorget i centrala Helsingborg. Loppet genomförs i herr och damklass och med två olika sträckor, 5 respektive 10 km.

Företagstävlingen

Inför 2018 kör vi tävlingen på samma vis som tidigare genom att separera 5 och 10 km banan. Det går alltså inte att ha ett lag som springer i både 5 och 10 km klasserna.
Varje företag har rätt att ställa upp med valfritt antal lag. Varje lag består av åtta deltagare och de fem bästa tiderna ingår i tävlingen.
För att få en rättvis tid mellan damer och herrar multipliceras damernas tid med 0,88. Exempel: En dam springer i mål på 58,00 minuter, löptiden i tävlingen blir 0,88 x 58 min = 51,02 min.
Resultatlista kommer för laget och samtliga deltagare i laget. Företagets namn presenteras i resultatlista i HD.

Löparpaket

Antal deltagande i företagstävlingen med 5-8 st löpare. Anmälan senast 17/4 - 2018.

2 500 kr

I priset ingår en springtimetröja till varje deltagare. Anmäl beräknad sluttid så att varje löpare kommer i rätt startgrupp. Ju tidigare anmälan sker ju större chans att komma i en tidig startgrupp. Efter loppet serveras vätska, bananer och morötter. Det går att betala via faktura. Anmäl ditt lag genom formuläret här, men betala inte. Skicka istället ett mail till ifk.helsingborg@springtimeihelsingborg.se som levererar en faktura till företaget.

Vinster

De tre bästa lagen i 5 km respektive 10 km klasserna får priser från Citysamverkan.

Anmälan

Anmälan görs här.

Frågor

Har du frågor kontakta kansliet på ifk.helsingborg@springtimeihelsingborg.se