Springtime, springgtime, sspringtime,aktiverum, maraton, helsingborgs cityförening, tuvan stängsel, lopp, löpning, Helsingborg, SOLID, IFK Helsingborg, Friidrott, running store, runningstore, helsingborgs dagsblad, hälsingborg, springa, ramlösa, tågaborg, skåne, Sverige, Gantofta, HD, running, race, event, marathon

För Springtime 2019 har vi skapat 6 olika lopp beroende på hur långt man vill springa.

Det längre loppet på 10 km är vad man skulle kunna kalla en klassiker. I det här loppet deltar både eliten, företagen och den öppna klassen.

Det kortare, och (förhoppningsvis) lite mer intensiva, loppet på 5 km är också för den öppna klassen, men även här får vi nog se elitlöpare och företag flåsa. I år har vi även en nykomling som är Gå lunka löp för dig som som inte vill ha tidtagning men fortfarande vill vara med i löparfesten.

Det mindre loppet och mest intensiva är MINI Springtime vilket är till för de som är födda år 2007 till och med 2012. Alla Kan Springa använder samma bana som MINI Springtime och är ett lopp för dig med rörelsehinder och/eller speciella behov.

För familjen/de minsta barnen 0-6 år erbjuder vi ett lopp tillsammans med HD och Team Rynkeby 152 meter.

Vilket passar dig bäst?

Anmäl dig nu!

Startområde hittar du här och målområde här.

Springtimebanan är kontrollmätt av Svenska Friidrottsförbundet 2011 och 2012. 2019 års lopp genomförs med exakt samma sträckning som kontrollmättes 2012. Det betyder att du kan använda din sluttid i Springtime för att seeda dig till andra lopp.